P1240297

 Inleiding

Indien u bij Woningstichting Naarden een flatwoning huurt is er geen toezicht op wat u in uw berging doet. De Woningstichting Naarden controleert niet in bergingen. Illegale bewoning is dus mogelijk. Brand fotos

De bedrading kunt u zelf aanleggen. Zoals u hieronder ziet is dat zeer amateuristisch gedaan, met alle brandgevaar van dien.

Maar daar bent u niet verantwoordelijk voor. Mocht er een brand uitbreken dan eist u een nieuwe woning met een extra kamer, want die had u eerder ook zelf aangelegd - en die  woning wordt u dan toewezen. 

En vergeet u ook niet: mocht er brand uitbreken dan betaalt uw inboedelverzekering uit en bent u verzekerd van een geheel nieuwe inboedel. 

Onderstaand ziet u foto's van de illegale bewoning in het Thijssepark in Naarden, genomen na de brand. Illegale bewoning is dus toegestaan. U wordt zelfs beloond mocht er brand uitbreken. 

 

U bent de baas - u kunt doen en laten wat u wilt bij de Woningstichting Naarden

Bij de Woningstichting Naarden behoeft u geen rekening met uw buren te houden. Clarijs Men zal u toestaan uw galerij vol te bouwen met ijskasten en vuilniszakken, alles mag en kan.

En mochten buren klagen dan onderneemt de Woningstichting Naarden geen enkele actie. Dus u kan niets gebeuren.  

U kunt boxen op uw terras plaatsen, daar 24 uur per dag loeiharde muziek uit laten komen en uw huisdieren vrij laten rondlopen over de galerij en de balkons van de buren. U mag alles. En nu u toch bezig bent: die huur betaalt u ook niet

Klachten van derden over u  bij de Woningstichting Naarden zullen altijd genegeerd worden en voor het niet betalen van de huur zal men een regeling met u treffen. Men zal u nooit uit uw woning zetten.   

 

 Uw voordelen van uw handelen bij de Woningstichting Naarden: hoe wordt u rijk

  • U gaat van een tweekamerflat naar een driekamerflat, waar een ander jaren op moet wachten
  • U krijgt - na de brand - tienduizenden Euro's (35.000 Euro standaard bij een dergelijke brand) van de verzekering, waarvoor u een geheel nieuwe inrichting kunt aanschaffen in plaats van de Marktplaatsrommel die u eerder had; 
  • Het is niet uw probleem dat de gehele flat bijna was afgebrand als de brandweer niet net op tijd was gekomen - met anderen hebt u niets te maken. Dat is hun probleem; er gaan nu eenmaal soms mensen en huisdieren dood bij een brand, dat is hun probleem;
  • U krijgt van de directeur van de Woningstichting Naarden, die persoonlijk bij u langskomt, een fraai cadeau omdat u zo geleden hebt en "slachtoffer" bent.  Dat voelt goed!
  • U gaat tijdelijk - tot uw nieuwe driekamerflat gereed is - bij uw dochter wonen. Nu hoeft u helemaal geen huur meer te betalen tot u uw nieuwe flat betrekt. Met uw gloednieuwe inrichting van 35.000 Euro. 
  • Uw bewindvoerder hebt u in uw zak (zie foto). 

En de slachtoffers dan?

Dit artikel is werkelijkheid. Deze zaken zijn werkelijk gebeurd bij Woningstichting Naarden en die zijn al jarenlang aan de gang. En als u over deze gang van zaken klaagt?  Omdat uw flat door de brand mede is afgebrand? Brand 2Omdat uw huisdieren overleden zijn door de nasleep van de brand? Dan "kruipt u in de slachtofferrol", zegt de Woningstichting Naarden.

U krijgt van de Woningstichting Naarden zelfs geen verzekeringsgegevens en men verdedigt de persoon in kwestie tot het uiterste. Want hij is het slachtoffer. 

U krijgt de wind van voren - want u bent schuldig en ziet spoken. U mag alle rekeningen betalen want er wordt geen enkele aansprakelijkheid erkend - dus de aansprakelijkheidsverzekering van bovenstaand persoon zal  ook niet uitbetalen.

U mag de volle huur betalen. Er wordt geen reductie gegeven, er komen geen excuses. 

Dus als u snel rijk wilt worden: huur een woning bij de Woningstichting Naarden. Meer informatie is te verkrijgen bij ervaringsdeskundige Phil Clarijs.